top of page

Mijn verhaal

Kinderen zijn mijn passie!

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy Embregts en ik ben 30 Jaar jong. Ik ben gelukkig getrouwd en ben moeder van een dochter die nu 5 jaar is.

Ik ben begonnen met mijn studie SPW3.

Deze heb ik uiteraard behaald en ben daarna gaan werken in de kinderopvang. Ik heb de afgelopen jaren in grote maar ook kleine bedrijven gewerkt en daardoor aardig wat ervaring opgedaan.

Het idee om voor mezelf te beginnen broedde bij mij al jaren. Nu is het eindelijk zover en gaat dat dus ook echt beginnen. Mijn thuiscreche is goedgekeurd door de GGD! Ik ben een erkend gastouder dat staat aangeschreven door gastouderbureau Welkom Kind.

Doordat ik dit thuis in mijn eigen huis doe worden de kinderen opgevangen in een huiselijke sfeer wat goed is voor het kind. Er zijn speciale ruimtes aanwezig gemaakt in de woning voor de kinderen. Uiteraard is er een slaapgelegenheid aanwezig voor de kinderen die s'middags nog slapen.  

Spelen

Ook zijn er veel mogelijkheden voor de kinderen om te spelen. Er staat een grote trampoline in de tuin net als een glijbaan en andere speelattributen. Speeltuinen zijn er meerdere in de directe omgeving waar ik dan ook regelmatig een bezoekje aan zal brengen met de kinderen.

Ontwikkeling

Er wordt ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van Uw kind. Zo wordt er uiteraard een ontwikkelingsplan opgesteld en deze kan U ten alle tijden inzien. 

Welkom Kind

Zoals U Heeft gelezen werk ik vanuit organisatie Welkom Kind .

Hieronder vind U een link naar de betreffende website waar U alles over welkom kind kan lezen.

bottom of page